Fasadmålning

Fasadmålning av högsta kvalitet för både privatpersoner och företag.

Fönsterrenovering

Anlita Rättviks Måleri & Golvslip för fasadmålning

Rättviks Måleri & Golvslip erbjuder professionell fasadmålning av högsta kvalitet för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att måla alla typer av fasader, från äldre trähus till moderna betongbyggnader. Våra hantverkare är noggranna och kunniga när det gäller fasadmålning och vi använder endast de bästa materialen och verktygen för att säkerställa ett hållbart resultat.

Varför måla din fasad?

Fasaderna på ditt hem eller fastighet är den första synliga delen av byggnaden och kan ge ett första intryck. Genom att måla din fasad kan du förbättra dess utseende och samtidigt öka dess livslängd genom att skydda den mot väder och vind. Målad fasad kan också förbättra isoleringen och därmed sänka energikostnaderna.

Vårt tillvägagångssätt

När vi målar en fasad följer vi en noggrann process som börjar med en grundlig rengöring av ytan. Vi ser till att ytan är helt ren och fri från smuts och lös färg innan vi påbörjar målningen. Vi använder sedan endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att resultatet blir av högsta kvalitet och att det kommer att hålla länge.

Våra erfarna målare

Hos Rättviks Måleri & Golvslip har vi lång erfarenhet av fasadmålning och våra hantverkare är välutbildade och kunniga inom området. De har erfarenhet av att hantera alla typer av fasader och vet hur man ska hantera olika material på rätt sätt. Du kan lita på våra hantverkare för att utföra fasadmålningen på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet.

Kostnadseffektiv lösning

Att måla din fasad är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att byta ut den helt och hållet. En professionell fasadmålning kan förlänga livslängden på din fasad och förbättra dess utseende, vilket kan resultera i besparingar på lång sikt.

Nöjd-kund garanti

100% Nöjda kunder

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och vi har alltid kunden i fokus!

Erfarna hantverkare

Alla våra hantverkare har gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen.

Kostnadseffektiv lösningar

Vi hjälper dig att öka värdet på ditt hem eller fastighet när du utför en fasadmålning.

Kontakta oss för fasadmålning!

Om du behöver fasadmålning av högsta kvalitet så är Rättviks Måleri & Golvslip det självklara valet för dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förbättra utseendet och skydda din fasad.

Vi arbetar i Stockholms Län

med omnejd..

R

Stockholm

R

Lidingö

R

Danderyd

R

Solna

R

Sundbyberg

R

Täby

R

Nacka

Använd ROT-avdrag på fakturan

Som privatperson kan du få ett direktavdrag på 50 % på din faktura, det kallas för RUT-avdrag. Vi säkerställer att du har rätt till avdraget och ser till att du får ett korrekt belopp på fakturan från start.