Golvslipning

Golvslipning är en process som används för att ta bort repor, fläckar och ojämnheter.

Golvslipning

Professionell golvslipning

Rättviks Måleri & Golvslip är din pålitliga partner när det gäller att ge dina golv en nytt liv med hjälp av professionell golvslipning. Vi erbjuder högsta kvalitet av golvslipning med moderna verktyg och utrustning samt erfarna hantverkare. Oavsett om du har trägolv, parkett eller laminatgolv, så kan vi hjälpa dig att få tillbaka det naturliga utseendet och den ursprungliga glansen.

Varför behöver du slipa dina golv?

Med tiden kan golv bli slitet och ojämnt, vilket leder till att de ser tråkiga ut och inte längre ser så fräscha ut som de gjorde när de var nya. Genom att slipa dina golv kan du ta bort ojämnheter och repor som har uppstått med tiden. Detta kommer inte bara att förbättra utseendet på dina golv, utan det kommer också att öka livslängden på dem.

Vårt tillvägagångssätt

När vi utför golvslipning så följer vi en strikt process för att säkerställa högsta kvalitet. Först och främst inspekterar vi golvet för att se vilken typ av behandling som behövs. Därefter använder vi moderna maskiner för att slipa bort de gamla ytorna på golvet. När detta är gjort så applicerar vi ett skyddande lager av lack eller olja för att skydda golvet från framtida slitage.

Våra erfarna hantverkare

Hos Rättviks Måleri & Golvslip så har vi lång erfarenhet av golvslipning och våra hantverkare är välutbildade och erfarna inom området. De har kunskap om olika typer av golv och vet hur man slipar dem på rätt sätt för att uppnå det bästa resultatet. Du kan lita på att våra hantverkare kommer att utföra golvslipningen på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet.

Kostnadseffektiv lösning

Att slipa dina golv är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att byta ut golvet helt och hållet. Genom att slipa golvet så kan du återställa dess ursprungliga skönhet till en bråkdel av kostnaden för att byta ut det. Dessutom kommer det att öka värdet på ditt hem eller fastighet.

Nöjd-kund garanti

100% Nöjda kunder

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och vi har alltid kunden i fokus!

Erfarna hantverkare

Alla våra hantverkare har gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen.

Kostnadseffektiv lösningar

Vi hjälper dig att öka värdet på ditt hem eller fastighet.

Kontakta oss idag för professionell golvslipning

Om du behöver professionell golvslipning så är Rättviks Måleri & Golvslip det rätta valet för dig. Vi erbjuder högsta kvalitet av golvslipning till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller om du vill ha mer

Vi arbetar i Stockholms Län

med omnejd..

R

Stockholm

R

Lidingö

R

Danderyd

R

Solna

R

Sundbyberg

R

Täby

R

Nacka

Använd ROT-avdrag på fakturan

Som privatperson kan du få ett direktavdrag på 50 % på din faktura, det kallas för RUT-avdrag. Vi säkerställer att du har rätt till avdraget och ser till att du får ett korrekt belopp på fakturan från start.