Fönsterrenovering

Fönsterrenovering av högsta kvalitet för både privatpersoner och företag.

Fönsterrenovering

Vi kan fönsterrenovering

Rättviks Måleri & Golvslip erbjuder professionell fönsterrenovering av högsta kvalitet för både privatpersoner och företag. Vi har erfarenhet av att renovera alla typer av fönster, från äldre träfönster till moderna aluminiumfönster. Våra hantverkare är noggranna och kunniga när det gäller fönsterrenovering och vi använder endast de bästa materialen och verktygen för att säkerställa ett hållbart resultat.

Varför renovera dina fönster?

Fönster är en viktig del av ditt hem eller fastighet, och genom att renovera dem kan du öka deras livslängd samtidigt som du förbättrar deras funktion och utseende. En professionell fönsterrenovering kan också hjälpa till att minska energiförbrukningen genom att förbättra isoleringen, vilket kan resultera i lägre energikostnader.

Vårt tillvägagångssätt

När vi renoverar fönster följer vi en strukturerad process som börjar med en noggrann inspektion av fönstret. Vi bedömer skicket på fönstret och tar beslut om vilka delar som behöver bytas ut eller repareras. Sedan tar vi bort gammal färg och rengör ytan noggrant innan vi utför eventuella reparationer. Slutligen applicerar vi den nya färgen eller bevaringsmedlet som valts av kunden.

Våra erfarna hantverkare

Hos Rättviks Måleri & Golvslip har vi lång erfarenhet av fönsterrenovering och våra hantverkare är välutbildade och kunniga inom området. De har erfarenhet av att hantera alla typer av fönster och vet hur man ska åtgärda skador och renovera dem på ett sätt som garanterar ett hållbart resultat. Du kan lita på våra hantverkare för att utföra fönsterrenoveringen på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet.

Kostnadseffektiv lösning

Att renovera dina fönster är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att byta ut dem helt och hållet. En professionell fönsterrenovering kan förlänga livslängden på dina fönster och förbättra deras funktion och utseende, vilket kan resultera i besparingar på lång sikt.

Nöjd-kund garanti

100% Nöjda kunder

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och vi har alltid kunden i fokus!

Erfarna hantverkare

Alla våra hantverkare har gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen.

Kostnadseffektiv lösningar

Vi hjälper dig att öka värdet på ditt hem eller fastighet när du renoverar dina fönster.

Kontakta oss för fönsterrenovering!

Om du behöver fönsterrenovering av högsta kvalitet så är Rättviks Måleri & Golvslip det självklara valet för dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för mer information om våra fön

Vi arbetar i Stockholms Län

med omnejd..

R

Stockholm

R

Lidingö

R

Danderyd

R

Solna

R

Sundbyberg

R

Täby

R

Nacka

Använd ROT-avdrag på fakturan

Som privatperson kan du få ett direktavdrag på 50 % på din faktura, det kallas för RUT-avdrag. Vi säkerställer att du har rätt till avdraget och ser till att du får ett korrekt belopp på fakturan från start.