Inomhusmålning

Inomhusmålning av högsta kvalitet för både privatpersoner och företag.

inomhusmålning

Anlita Rättviks Måleri & Golvslip för inomhusmålning

Rättviks Måleri & Golvslip erbjuder professionell inomhusmålning för både privatpersoner och företag. Våra hantverkare är noggranna och kunniga när det gäller inomhusmålning och vi använder endast de bästa materialen och verktygen för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Varför måla dina väggar?

Att måla dina väggar kan ha flera fördelar. Förutom att det ger ett fräscht och nytt utseende till ditt hem eller företag, kan det också bidra till att förbättra luftkvaliteten inomhus. Genom att använda kvalitativa färger som är miljövänliga och har låg VOC (flyktiga organiska föreningar) kan man minska exponeringen av skadliga ämnen i inomhusluften. Dessutom kan målning förbättra isoleringen och därmed sänka energikostnaderna.

Vårt tillvägagångssätt

När vi målar dina väggar börjar vi med att förbereda ytan genom att fylla igen eventuella hål och ojämnheter. Vi ser till att ytan är helt slät och jämn innan vi påbörjar målningen. Vi använder sedan endast de bästa materialen och teknikerna för att säkerställa att resultatet blir av högsta kvalitet och att det kommer att hålla länge.

Våra erfarna hantverkare

Hos Rättviks Måleri & Golvslip har vi lång erfarenhet av inomhusmålning och våra hantverkare är välutbildade och kunniga inom området. De har erfarenhet av att hantera alla typer av ytor och vet hur man ska hantera olika material på rätt sätt. Du kan lita på våra hantverkare för att utföra inomhusmålningen på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet.

Kostnadseffektiv lösning

Att måla dina väggar är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att byta ut dem helt och hållet. En professionell inomhusmålning kan ge en stor förbättring av utseendet på ditt hem eller företag, samtidigt som det kan ha fördelar för din hälsa och bidra till en minskad miljöpåverkan.

Nöjd-kund garanti

100% Nöjda kunder

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och vi har alltid kunden i fokus!

Erfarna hantverkare

Alla våra hantverkare har gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen.

Kostnadseffektiv lösningar

Vi hjälper dig att öka värdet på ditt hem eller fastighet när du utför en inomhusmålning med oss.

Kontakta oss för inomhusmålning!

Om du behöver inomhusmålning av högsta kvalitet så är Rättviks Måleri & Golvslip det självklara valet för dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för mer information om våra tjänster.

Vi arbetar i Stockholms Län

med omnejd..

R

Stockholm

R

Lidingö

R

Danderyd

R

Solna

R

Sundbyberg

R

Täby

R

Nacka

Använd ROT-avdrag på fakturan

Som privatperson kan du få ett direktavdrag på 50 % på din faktura, det kallas för RUT-avdrag. Vi säkerställer att du har rätt till avdraget och ser till att du får ett korrekt belopp på fakturan från start.