Målare

Anlita en bra målare redan idag. 

Målare

Anlita en professionell Målare

Rättviks Måleri & Golvslip är det självklara valet när det kommer till professionellt måleri. Vi erbjuder högsta kvalitet av målningstjänster med moderna verktyg och utrustning samt erfarna hantverkare. Oavsett om du behöver måla om ditt hem, kontor eller annan fastighet, så kan vi hjälpa dig att få tillbaka dess fräscha utseende med våra professionella målningstjänster.

Varför anlita en professionell målare?

Att anlita en professionell målare är en smart investering för ditt hem eller fastighet. En professionell målare kan ge dig råd om vilka färger och tekniker som passar bäst för dina väggar och tak. Dessutom kan en professionell målare säkerställa att arbetet utförs korrekt och att ytan ser perfekt ut utan att några fläckar eller ränder förekommer.

Vårt tillvägagångssätt

När vi utför måleri så följer vi en strikt process för att säkerställa högsta kvalitet. Först och främst gör vi en inspektion av ytan som ska målas för att avgöra vilken typ av färg och teknik som ska användas. Därefter förbereder vi ytan genom att rengöra, spackla och slipa för att säkerställa en jämn och slät yta. När detta är gjort så applicerar vi ett eller flera lager av färg på ytan, beroende på vilken teknik som används.

Våra erfarna målare

Hos Rättviks Måleri & Golvslip har vi lång erfarenhet av måleri och våra hantverkare är välutbildade och erfarna inom området. De har kunskap om olika typer av ytor och vet hur man målar dem på rätt sätt för att uppnå det bästa resultatet. Du kan lita på att våra hantverkare kommer att utföra måleriarbetet på ett professionellt sätt och med högsta kvalitet.

Kostnadseffektiv lösning

Att anlita en professionell målare är en kostnadseffektiv lösning jämfört med att försöka göra det själv och sedan behöva betala för att rätta till eventuella felaktigheter. Dessutom kommer det att öka värdet på ditt hem eller fastighet och förbättra dess utseende.

Nöjd-kund garanti

100% Nöjda kunder

Vi strävar efter att alla våra kunder ska vara 100% nöjda och vi har alltid kunden i fokus!

Erfarna målare

Alla våra hantverkare har gedigen utbildning och erfarenhet inom branschen.

Kostnadseffektiv lösningar

Vi hjälper dig att öka värdet på ditt hem eller fastighet.

Kontakta oss idag!

Om du behöver professionellt måleri så är Rättviks Måleri & Golvslip det självklara valet för dig. Vi erbjuder högsta kvalitet av måleri till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Vi arbetar i Stockholms Län

med omnejd..

R

Stockholm

R

Lidingö

R

Danderyd

R

Solna

R

Sundbyberg

R

Täby

R

Nacka

Använd ROT-avdrag på fakturan

Som privatperson kan du få ett direktavdrag på 50 % på din faktura, det kallas för RUT-avdrag. Vi säkerställer att du har rätt till avdraget och ser till att du får ett korrekt belopp på fakturan från start.